Sari la conținut
Implant silicoane – cum să îți redai încrederea în tine

Implant silicoane – cum să îți redai încrederea în tine

Operația estetică de implant silicoane a devenit în ultima vreme o formă de modelare estetică sau reparatorie foarte accesată. Aceasta are rolul de a-ți reda încrederea, de a te simți mai bine în pielea ta, fără a mai avea frustrări sau stări de disconfort.

Multe femei apelează la operația de implant silicoane din dorința de a rezolva anumite anomalii de natură funcțională: sâni asimetrici, malformații congenitale, reconstrucție după mastectomie.

După realizarea augumetării mamare femeile își redobândesc încrederea în sine și își îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții.

Cum să te pregătești pentru operația de implant silicoane

Teama este unul dintre principalii factori din cauza cărora nu se bucură mai multe femei de un aspect așa cum își doresc. Trebuie să știi faptul că operația de augumentare mamară nu este una extrem de complicată și durează aproximativ 60-90 de minute.

Înainte de realizarea operației estetice pacientei i se solicită realizarea unui set complet de analize de sânge, o ecografie mamară și electrocardiogramă.

În acest mod, medicul se asigură că pacienta este într-o stare oprimă pentru efectuarea augumentării. De asemenea, înainte de realizarea intervenției trebuie oprit fumatul și evitată administrarea de medicamente anticoagulante.

Recuperarea după augumentarea mamară și rezultate

Timpul de recuperare în urma augumentării mamare diferă de la o persoană la alta. Imediat după operație pacienta va resimți un disconfort, dureri moderate sau sensibilitate.

Este un lucru perfect normal și nu ar trebui să stârnească îngrijorări. În primele 2-3 zile de după intervenție pacientei îi este recomandat repausul total la pat. În plus, este estențială purtarea permanentă a unei bustiere speciale.

În primele săptămâni de după operație sânii se pot resimți mai tari sau mai mari, dar aceste lucruri vor reveni la normal. Tot procesul presupune răbdare din partea pacientei. Rezultatele finale ale implantului se vor observa la 3 luni după intervenție.

Cum alegi mărimea corectă a implanturilor

Ceea ce trebuie să știi este faptul că medicul este cel care te va ajuta să alegi mărimea corectă a implantului. Aceasta trebuie să fie potrivită formei corpului, să nu te dezavantajeze și să nu creeze un efect nedorit sau vulgar.

Bineînțeles, dorințele tale sunt cele care primează. Chirurgul estetician va face toate  măsurătorile necesare pentru a alege mărimea perfectă.

Preț implant silicoane

Da, este normal să știi care este prețul sau să alegi o variantă optimă pentru tine. Însă, este extrem de importată calitatea, utilizarea celor mai bune produse, experiența și specializările medicului care realizează procedura.

Prețul unei intervenții de augumentare poate varia în funcție de producătorul implanturilor mamare de silicon. Pentru a consulta prețurile implanturilor cu silicon te poți programa la o consultație preliminară, unde vei afla toate detaliile.

În cadrul clinicii de estetică medicală ALOR lucrăm doar cu producători recunoscuți internațional, care oferă implanturi mamare de calitate superioară.

De asemenea, vei regăsi aici specialiștii care vor fi în permanență alături de tine pentru a lua decizia potrivită.  Fă-ți o programare și vino la o consultație preliminară.

Vom stabili împreună care sunt pașii intervenției, cum să te pregătești pentru aceasta, îți vom prezenta toate avantajele dar și dezavantajele. Noi credem că meriți să te simți mai frumoasă și mai atrăgătoare!

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Înapoi sus