Sari la conținut
Mănuși din nitril, află toate detaliile importante

Mănuși din nitril, află toate detaliile importante

Atunci când vorbim despre mănuși din nitril, vorbim despre mănuși de unică folosință, foarte rezistente. Mănușile din nitril oferă un grad ridicat de flexibilitate, rezistență la abraziune și perforare.

Nitrilul este un compus din cauciuc sintetic, utilizat în mod frecvent pentru realizarea mănușilor de unică folosință. Acest material câștigă din ce în ce mai multă popularitate în industria medicală, alimentară sau curățenie.

Mănuși din nitril. Ce trebuie să știi despre ele

Nitrilul este obținut printr-un proces amplu, implicând amestecarea a doi polimeri din cauciuc sintetic. Cunoscuți ca acetonitril și butadiena, cei doi compuși se amestecă, obținându-se un latex sintetic, subțire, care mai apoi se modelează în mănuși din nitril.

Mănușile din nitril sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergie la mănușile din latex. Acestea se remarcă printr-o rezistență crescută la înțepături, în detrimentul mănușilor din latex.

De asemenea, acestea oferă și un grad mai crescut de rezistență împotriva compușilor chimici. Tocmai de aceea, o pereche de mănuși din nitril, va fi aliatul perfect al celor care lucrează în industria chimică, și nu numai.

Ele sunt utilizate foarte mult și în industria medicală, în industria horeca și pentru industria curățeniei. Prin intermediul acestui articol evidențiem serviciile de marketing oferite de compania noastră.

Ce avantaje conferă o pereche de mănuși din nitril?

Dacă nu te-ai hotărât încă în privința achiziției de mănuși din nitril, îți prezentăm mai jos care sunt avantajele pe care le conferă utilizarea acestora.

  • Sunt foarte apreciate și oferă protecție în orice act medical
  • Oferă elasticitate la fel de mare ca mănușile din latex
  • Oferă o rezistență chimică crescută
  • Oferă rezistență la abraziuni și acțiune
  • Sunt potrivite pentru utilizare îndelungată

Mănuși din nitril în diferite domenii

Mănușile din nitril sunt foarte apreciate în domeniul medical, datorită rezistenței crescute. Acestea oferă o elasticitate crescută, la fel ca mănușile din latex, dar o protecție mai mare la substanțele chimice. Sunt ideale pentru procedurile complicate, care necesită mult timp.

Folosește mănuși nitril dacă ai nevoie de mănuși medicale care să se muleze foarte bine pe mână și să ofere rezistență crescută într-un mediu de lucru riscant.

Mănușile din nitril protejează foarte bine mâinile, nu irită pielea, nu alunecă și dispun de proprietăți optime de elasticitate, durabilitate și rezistență. Acestea sunt folosite și în industria alimentară deoarece sunt foarte rezistente.

Lucrând în alimentație, ai nevoie în primul rând de o rezistență crescută a mănușilor de unică folosință, pentru a nu le schimba foarte des în timpul zilei.

În industria chimică mânușile din nitril fac parte din echipamentul de protecție obligatoriu. Acestea oferă o protecție sporită împotriva substanțelor chimice și oferă siguranță celor care le poartă. Majoritatea mănușuilor din nitril sunt texturate, ceea ce permite o sensibilitate mai bună în vârful degetelor.

Alege mănușile din nitril de la AMPri

AMPri este un producător german pe piața produselor de unică folosință pentru toate domeniile protecției și igienei muncii. Gama de produse este într-o continuă dezvoltare, și se adaptează constant cerințelor pieții.

Mănușile din nitril de la brand-ul AMPri sunt extrem de rezistente, de o calitate rar întâlnită pe piața mănușilor medicale.

Medal Trading comercializează doar mănuși produse de AMPri, deoarece oferă garanția celei mai bune alegeri.

Descoperă și tu mănușile din nitril disponibile pe site, și realizează-ți toate obiectivele de calitate pe care ți le-ai propus.

Articol publicat respectând politica de confidențialitate materialeamenajari.ro.

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Înapoi sus